متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/03/24
  • - تعداد بازدید: 2575
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

اندازه گیری روشنایی موضعی در دانشکده بهداشت جهت کاهش مصرف برق

اندازه گیری روشنایی موضعی در دانشکده بهداشت جهت کاهش مصرف برق

در بعضی از مکان ها می توان در جهت مصرف بهینه برق از نور طبیعی جهت روشنایی استفاده کرد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، مسئول کمیته HSE دانشکده با اعلام این خبر گفت: پیرو اندازه گیری های انجام شده و گزارش ارسالی از کمیته HSE دانشکده در خصوص روشنایی موضعی محیط کار، و نتایج به عمل آمده برخی مکان ها با بهره مندی از روشنایی طبیعی از مقدار روشنایی طبیعی(نور روز) مناسب  برخوردار هستند. لذا در این مکان ها می توان در جهت مصرف بهینه برق از نور طبیعی جهت روشنایی استفاده کرد.

دکتر "محمد اولیایی" در ادامه افزود: روشنایی مناسب در محیط کار احساس راحتی، بهداشت و ایمنی کارکنان و پیشرفت کار است و به افراد امکان می‌دهد تا کار خود را که با امر بینایی ارتباط دارد با دقت،سرعت و بدون نیاز به پوشش غیر ضروری ببینند. نور به دو دسته طبیعی مانند نور خورشید و مصنوعی مانند نور حاصل از دام های مختلف تقسیم میشود. روشنایی محیط کار می بایست تلفیقی از این دو دسته باشد و مطلوب تر آن است که جهت کاهش مصرف برق در شرایط فعلی حداقل روشنایی مورد نیاز برای محیط کار توسط نور مصنوعی تامین شود.

مسئول کمیته HSE در پایان گفت: به منظور استفاده بهتر و صحیح تر از روشنایی روز در محیط کار بایستی به نکات زیر توجه نمود:

_پنجره ها بایستی کاملا تمیز باشند و نظافت آنها برای نوردهی بیشتر رعایت شود.

- برای استفاده بیشتر از نور آفتاب بهتر است کف اتاق و دیوارها کاملا تمیز و عاری از آلودگی باشد تا به عنوان سطوح و منعکس کننده نور به خوبی عمل کند.

_برای جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید در تابستان بهتر است بالای پنجره ها سایبان داشته باشد یا پنجره های افقی و کرکره عمودی با زاویه 45 تا 60 درجه باز شوند.

و همچنین در راستای استفاده بهتر از روشنایی مصنوعی بهتر است به صورت دوره ای نظافت لامپ ها برای نور رسانی بهتر انجام شود./برزگری

پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 62025
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید