متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/01/20
  • - تعداد بازدید: 157
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری کارگاه توانمندسازی و آزمون تایید صلاحیت علمی مسئولین فنی شرکت های خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای

برگزاری کارگاه توانمندسازی و آزمون تایید صلاحیت علمی مسئولین فنی شرکت های خدمات مهندسی بهداشت حرفه ای

 

سومین کارگاه توانمندسازی و پنجمین آزمون تایید صلاحیت علمی مسئولین فنی شرکت­های خدمات مهندسی بهداشت حرفه­ای در دانشکده بهداشت شیراز برگزار شد.

کارگاه مذکور در روزهای 16 الی 18 اسفندماه 1401 در محل دانشکده بهداشت شیراز برگزار شد. در این کارگاه مباحث مربوط به عوامل شیمیایی، عوامل بیولوژیک و عوامل فیزیکی محیط کار توسط اعضای هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار (بحاک) برگزار شد.

 

در مراسم افتتاحیه کارگاه، پس از قرائت قرآن و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر "سعید یوسفی نژاد" مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار (بحاک) ضمن خوشامد گویی به حضار به بیان برخی توانمندی های گروه و دانشگاه علوم پزشکی شیراز پرداخت و از تعامل فی مابین گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت و معاونت بهداشتی تشکر کرد.  همچنین برخی پیشنهادات برای افزایش کیفیت خدمات بهداشت حرفه ای در شرکت های خصوصی بهداشت حرفه ای نیز ارائه داد.

 

در ادامه مهندس "زهرا مومنی" رئیس گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص اهمیت ارتقاء دانش و سطح علمی مسئولین فنی شرکت­های خدمات بهداشت حرفه­ای در کشور و اهتمام آنها در انجام اصولی و علمی اندازه گیری­های عوامل زیان آور محیط کار صحبت کرد. مهندس مومنی از همکاری گروه مهندسی بحاک شیراز با معاونت بهداشت دانشگاه تقدیر نموده و گفت: با همکاری این گروه بسیاری از کاستی های علمی و مشکلاتی که در زمینه اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار در سطح استان در سال های گذشته وجود داشت بر طرف شده است.

پس از مراسم افتتاحیه، بخش اول کارگاه با موضوع ارزیابی صدا و ارتعاش در محیط کار توسط دکتر "پروین احمدی نژاد" برگزار شد. در این بخش، نکات کاربردی در اندازه گیری صدا و ارتعاش، محاسبات مواجهه کارکنان، و مقایسه مواجهه با حدود مواجهه شغلی برای شرکت کنندگان ارائه شد.

 

 

 

در بخش دوم کارگاه، دکتر "اسماعیل سلیمانی" مباحث اصول نمونه برداری از مواد شیمیایی (شامل گازها، بخارات و ایروسول ها) و بیوایروسول ها در محیط کار و محاسبات مواجهه کارکنان با این عوامل زیان آور را برای مخاطبین ارائه نمود. در ادامه این بخش، دکتر سلیمانی نکات مهم در استفاده از حدود مواجهه شغلی کشوری و نحوه مقایسه نتایج اندازه گیری ها با این حدود را تشریح کرد.

 

در بخش سوم، دکتر سعید یوسفی نژاد مباحث مربوط به استانداردسازی، کالیبراسیون و تعیین مقدار آلاینده در نمونه­ها را ارائه نمود. دکتر یوسفی نژاد در ادامه این بخش، نکات کاربردی در بررسی نتایج آنالیز را برای حاضرین در کارگاه تشریح کرد.

در پایان، آزمون تایید صلاحیت علمی شرکت کنندگان با حضور اعضای گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه، مهندس مومنی و مهندس شاهسونی برگزار شد. /ف.برزگری

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 76608
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید