تاریخچه رشته ارتقاء سلامت:

با لطف و عنایت دایمی حضرت حق و با اهتمام و پیگیری مدیریت محترم گروه، و با تائید هیئت محترم ممتحنه آموزش و ارتقای سلامت وزارت متبوع، مجوز تاسیس رشته  ارتقاء سلامت در مقطع کارشناسی ارشد در تاریخ 24/10/87 از وزارت متبوع دریافت گردید و پذیرش اولین دوره دانشجویان از ابتدای سال تحصیلی 89-88 در این دانشکده آغاز شد. از اردیبهشت ماه 1389 با توجه به چشم انداز رشته در پذیرش مستمر دانشجو، گروه ارتقاء سلامت به صورت مستقل شکل گرفت. گروه ارتقاء سلامت از سال 1388 تاکنون در هر دوره، در مقطع کارشناسی ارشد آموزش بهداشت پذیرش نموده است ( تعداد پذیرش تاکنون 60 نفر). همچنین در راستای برنامه های عملیاتی این گروه به لطف خداوند موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت از سال 93 گردیده است و تاکنون دو دوره ( سال1393 و 1395) پذیرش دانشجو ( تعداد پذیرش تاکنون 5 نفر) در این مقطع داشته است.

تاریخچه رشته سلامت سالمندی:

با توجه به رشد جمعیت سالخوردگان در طی سالهای اخیر و نیاز به تربیت نیروی انسانی دانش آموخته و کارآمد در زمینه مراقبت جامع سالمندان در ابعاد جسمی، روانی، اجتماعی، اقتصادی، مدیریتی، آموزشی و پژوهشی مورد نیاز جامعه در راستای ارتقای کیفیت خدمات و سلامت سالمندان، به اهتمام و پیگیری گروه، با راه اندازی رشته سلامت سالمندی در مقطع کارشناسی ارشد سلامت سالمندی  از سال 1394 مواففقت به عمل آمد و در طی دو سال اخیر تعداد 12 نفر را پذیرش نموده است . لازم به ذکر است که دانشگاه علوم پزشکی شیراز و گروه آموزش بهداشت شیراز تنها گروه و دانشگاه منطقه جنوب کشور می باشد که موفق به راه اندازی دوره کارشناسی ارشد سلامت سالمندی شده است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-29 14:25        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ