1398/12/14
گروه حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شرایط مشروحه ذیل اقدام به جذب عضو هیئت علمی (طرح تعهدات خدمت) می نماید:

شرایط متقاضیان:

1- داشتن مدرک دکتری تخصصی حشره شناسی پزشکی و مبارزه با ناقلین

2- حداکثر سن متقاضی 40 سال

3- عدم تعهد به خدمت به سایر ادارات و ارگانها

4- دانشجویان PhD امکان شرکت در فراخوان را نخواهند داشت (لذا پرونده افرادی که تا تاریخ مهلت ارسال مدارک فارغ التحصیل شده باشند مد نظر قرار خواهد گرفت).

5- مهلت ارسال مدارک متقاضیان تا 30 اردیبهشت ماه 1399 می باشد.

6- رابطه استخدامی فرد مربوطه بصورت طرح تعهدات خدمت (ضریب k) خواهد بود.

7- محدودیت جنسیتی وجود ندارد (متقاضیان زن و مرد امکان شرکت دارند).

محل ارسال مدارک: بلوار رازی، روبه روی استادیوم ورزشی برق، دانشکده بهداشت- گروه حشره شناسی پزشکی- کد پستی 7153675541 یا ایمیل Momenbf@sums.ac.ir مدیر گروه حشره شناسی پزشکی- جناب آقای دکتر محمدجعفر مؤمن بالله فرد