پیاده روی و ورزش صبحگاهی به مناسبت ایام ا... دهه فجر

یکی از ساده ترین ورزش های پیشنهادی به تمامی افراد در همه سنین پیاده روی است که باعث ارتقاء سلامت قلبی و عروقی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "محمد حسینی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: برنامه پیاده روی و ورزش صبحگاهی به مناسبت ایام ا... دهه فجر با حضور تعدادی از پرسنل و اساتید در روز دوشنبه مورخ 21/11/98 از ساعت 8 لغایت 30/9 در پارک ترافیک شیراز برگزار شد.

دکتر حسینی ادامه داد: در طول سالیان متمادی میلیون ها نفر پیاده روی صبحگاهی را جزء برنامه همیشگی خود قرار داده و از فواید آن بهره مند شده اند ورزش پیاده روی گردش خون را در بدن افزایش داده و قلب افراد را فعال و سالم نگه می دارد. همچنین باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و کالری مصرفی روزانه را افزایش می دهد. و در نتیجه در صورت مستمر بودن آن باعث کاهش وزن می گردد. ذهن باز و پر انرژی، کاهش استرس روزانه و داشتن روحیه قوی و نشاط روزانه از مزایای دیگر پیاده روی و نرمش صبحگاهی است که باعث بالا بردن کیفیت زندگی افراد می گردد.

در پایان برنامه از شرکت کنندگان در محوطه سبز دانشکده پذیرایی و بر استمرار این چنین برنامه ها در طول هر ماه تأکید شد.

پایان خبر/
1398/11/21