«جلسه کمیته اجرایی تدوین چهارچوب ها و ضوابط و آموزش‌های لازم جهت بازگشایی مدارس و دانشگاه ها پس از اپیدمی کرونا»
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده بهداشت، جلسه کمیته اجرایی تدوین چارچوب ها و ضوابط و آموزش های لازم جهت بازگشایی مدارس و دانشگاه ها پس از اپیدمی کرونا، در سالن کنفرانس دانشکده با هدف بررسی مصوبات و رصد شرایط فعلی با حضور مدیران گروه ها و ریاست دانشکده و معاونین تشکیل شد.
ریاست دانشکده جناب آقای دکتر فرارویی در این رابطه توضیح دادند که به دنبال بحران ایجاد شده در خصوص اپیدمی بیماری کرونا در کشور و تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و تمامی اماکن عمومی یکی از موارد بسیار مهم «برنامه ریزی پیش‌بینی راهکارهای مناسب» جهت پایان دادن به بحران مذکور و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها در اسرع وقت، می باشد؛ ریاست دانشکده در ادامه عنوان کردند: «از آنجا که ارائه مطالب علمی و مستند و راهکارهای صحیح از رسالت های مراکز علمی مرتبط چون وزارت بهداشت است، بنابراین این دانشکده با توجه به ارتباط موضوعی گروه های آموزشی با موارد مورد نیاز جامعه نظیر: «بررسی اپیدمیولوژیک بیماری و پیش بینی آینده آن، گندزدایی و ضدعفونی محیط، استفاده از وسایل و لوازم حفاظت شخصی نحوه آموزش عمومی و... بر آن شد که مطالب علمی و کاربردی را برای مدارس و دانشکده ها تدوین و ارائه نماید».
1398/12/25