برگزاری مراسم تودیع و معارفه

کارشناس آموزشی گروه ارتقا سلامت "ملیحه مکى آبادى" از جلسه تودیع دکتر محمدحسین کاوه و تقدیر وتشکر از ایشان و معارفه دکتر لیلا قهرمانی در جلسه شوراى آموزشى- پژوهشى دانشکده خبر داد.

در این جلسه ریاست و معاونین دانشکده و اعضای شورای آموزشی،پژوهشی از استاد بزرگوار دکتر محمدحسین کاوه که متعهدانه و متخصصانه در طی سالها همکاری جهت توسعه و پیشرفت گروه تلاش نموده اند و با دقت نظر در کم و کیف امور به نحو احسن ، در جهت ترقی و ابقای اهداف شایسته گروه همت گمارده اند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

وى ادامه داد: همچنین ریاست و معاونین دانشکده و اعضای شورای آموزشی،پژوهشی، انتصاب خانم دکتر لیلا قهرمانی بعنوان ” سرپرست گروه ارتقاء سلامت" را تبریک عرض نموده ،برای ایشان موفقیت روزافزون و توفیق خدمتگزاری مستمر را جهت پیشبرد اهداف گروه از درگاه ایزد منان خواستند .

خانم مکی آبادی افزود: در جلسه شورای گروه نیز از زحمات دکتر کاوه تقدیر و تشکر گردید و برای دکتر قهرمانی ضمن تیریک سمت جدید آرزوی موفقیت شد.

پایان خبر
1399/02/31