برگزاری نشست فرهنگی دانشجویان با موضوع: کوروش و هزاران گفته درباره وی

نشست فرهنگی با عنوان "کوروش و هزاران گفته درباره وی" به همت بسیج دانشجویی دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی بیولوژی و کنترل ناقل بیماریها با ارائه آقای "پارسا میری" دانشجوی رشته بیولوژی و کنترل ناقلین و پژوهشکده مستقل، در زمینه تاریخ ایران در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "محمد حسینی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با بیان این مطلب گفت: در این نشست که با استقبال بسیار زیاد دانشجویان همراه بود در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. آقای پارسا میری ضمن معرفی شخصیت کوروش، به شبهاتی در خصوص این نماد و شخصیت تاریخی پاسخ دادند. دکتر حسینی با تأکید ضرورت شناخت تاریخ و فرهنگ ایران زمین و انتقال آن به نسل جوان ، ادامه برگزاری این چنین نشست هایی را مهم و ضروری دانستند.

پایان خبر

1398/08/14