متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1400/08/29
  • - تعداد بازدید: 2686
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری وبینار " نقش تغذیه در پیشگیری ودرمان چاقی واضافه وزن"

برگزاری وبینار " نقش تغذیه در پیشگیری ودرمان چاقی واضافه وزن"

مدیر محترم  گروه بهداشت عمومی  از برگزاری وبینار " نقش تغذیه در پیشگیری ودرمان چاقی واضافه وزن" توسط گروه بهداشت عمومی دانشکده خبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "طیبه رخشانی" با اعلام این خبر گفت: این وبینار با ارایه دکتر "زهرا سهرابی" متخصص تغذیه ورژیم درمانی وعضو هیات علمی دانشکده تغذیه و هماهنگی گروه بهداشت عمومی برگزار شد.

 

دکتر رخشانی ادامه داد: در این وبینار به شیوع اضافه وزن و چاقی و علل و عوامل ایجاد آن در جوامع پرداختند. مثل افزایش مصرف چربی وشکر، دسر، فست فود ها وتنقلات، کاهش مصرف سبزیجات، افزایش تامین انرژی از چربی، فرهنگ مردم از نظر مهمان نوازی و دور هم غذا خوردن، افزایش سایز غذاهای آماده، افزایش مشغله کاری و روی آوردن به غذاهای آماده و کاهش فعالیت فیزیکی اشاره کرد.

مدیر گروه بهداشت عمومی  افزود:در ادامه دکتر سهرابی حاضران وبینار را با روش محاسبه "بی ام ای" وزن  ایده ال و اندازه دور کمر آشنا کرد و با تشریح اصول درمان چاقی بوسیله کنترل تغذیه از طریق تغییر انتخاب غذایی، نظارت بر خود کنترلی محرکها ،کند کردن روند خوردن غذا اشاره نمود.

توصیه های تغذیه ای ایشان در کنترل اضافه وزن به شرح زیر بود :

بهترین راه کاهش وزن، یک کاهش وزن تدریجی به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم است.

بهترین و اصولی ترین روش برای برای کاهش وزن پیروی از یک رژیم غذایی مناسب وبرنامه ریزی شده می باشد .

هیچ وعده غذایی را حذف نکنید.

مصرف انواع فست فود را کاهش داده و مصرف میوه وسبزیجات را افزایش دهید.

روزانه بیش از 2ساعت از کامپیوتر یا تلویزیون استفاده نکنید.

از مصرف انواع نوشابه های گازدار آبمیوه های صنعتی وتنقلات کم ارزش اجتناب کنید.

حبوبات پخته شده مثل عدس و لوبیا بیشتر مصرف شود.

از مصرف ته دیگ خودداری شود.

با مصرف میان وعده ها تعداد وعده های غذایی را افزایش دهید در هر وعده مقدار کمتری مصرف کنید.

بجای برنج و ماکارونی بیشتر از نان استفاده شود.

روزانه 30-50 دقیقه فعالیت بدنی هوازی مانند پیاده روی داشته باشید.

از مصرف روغن جامد خودداری کرده ومصرف دیگر روغن ها را کاهش دهید.

برای کاهش وزن از رژیم های غذایی خود سرانه بپرهیزید.

مصرف نان های سبوسدار افزایش دهید.

مایعات را به میزان کافی 8لیوان مصرف کنید.

در پایان دکتر سهرابی با تشریح گروههای غذایی مهم در مورد انواع درمان دارویی چاقی و اضافه وزن مطالب مبسوطی ارایه کرد و تاکیدنمود "کاهش وزن حتی اگر اندک باشد خطر بیماری های قلبی را کاهش میدهد."/فریبا برزگری

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 50579
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید