دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز
برگزاری کارگاه تخصصی ایمنی آب در صنایع غذایی برای کارشناسان معاونت غذا و دارو
کارگاه تخصصی "ایمنی آب در صنایع غذایی" برای کارشناسان ستادی معاونت غذا و دارو دانشگاه و شبکه های بهداشت شهرستانهای استان فارس در روز دوشنبه از ساعت 8تا12 در مجتمع فرهنگی رفاهی ولایت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، این کارگاه بنا به درخواست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز و در راستای برنامه های گروه مهندسی بهداشت محیط به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط توسط دکتر «حسن هاشمی» مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط برگزار شد.
در این دوره، ضمن بررسی و تبادل نظر پیرامون چالشهای کمی و کیفی آب آشامیدنی و فرایندی صنایع غذایی، آموزشهای تخصصی لازم درخصوص روشهای نوین تصفیه، گندزدایی، پایش کیفیت آب و اصول تدوین برنامه ایمنی آب (WSP) در صنایع غذایی مطابق الزامات برنامه های پیش نیازی (PRPs) و HACCP برای کارشناسان کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ارائه شد. همچنین در این کارگاه، حداقل ضوابط فنی و بهداشتی در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی - بهداشتی از منظر آب مصرفی و استانداردهای مربوطه تشریح شد. محتوای علمی مطالب ارائه شده در این کارگاه با استقبال خوب شرکت کنندگان همراه بود که با پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات کیفی آب صنایع مربوطه و ارائه راهکارها و نیز ارزشیابی شرکت کنندگان به پایان رسید.
نظر دهید