متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1401/04/28
  • - تعداد بازدید: 3509
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

ارتباط با نوجوانان

ارتباط با نوجوانان

 

در صورتی که والدین بتوانند ارتباط عمیقی با فرزندان خود برقرار کنند و به عبارت دیگر با آن‌ها دوست شوند، بسیاری از چالش‌های بین آن‌ها حل می‌شود و می‌توانند با صحبت کردن مسائلشان را حل کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، ارتباط مؤثر و صمیمانه باعث می‌شود نوجوان در صورت بروز تعارضات و مشکلات به محیط خانواده پناه ببرد و از آسیب‌های اجتماعی دور بماند.

نوجوانان در این سن به بلوغ می‌رسند و از نظر جنسی دچار تغییراتی می‌شوند که توصیه می‌شود والدین با روانشناسان متخصص در این زمینه صحبت کنند تا بتوانند فرزند خود را از نظر جنسی به درستی آگاه کنند. البته روش‌های مناسب تربیت جنسی باید از کودکی اعمال شوند.

ویژگی‌های شخصیتی افراد متفاوت است و نوجوانان نیز شخصیت‌های منحصر به فرد خود را دارا هستند. بنابراین ویژگی‌های فرزند خود را بشناسید و از مقایسه کردن با همسالان بپرهیزید. برخی از نوجوانان در برخی از موارد بیشتر عاطفی و احساسی عمل می‌کنند تا منطقی و به همین دلیل نیاز است تا والدین روی رفتار و اعمال آن‌ها نظارت داشته‌باشند.

بهتر است در مراقبت و توجه به نوجوانان زیاده روی نکنید و متناسب با شناختی که از فرزند خود دارید به او آزادی عمل بدهید. همچنین لازم است تا دوستان فرزند نوجوانتان را بیشتر بشناسید، چرا که در این دوران افراد بیشترین الگوبرداری را از همسالان و دوستان نزدیک خود دارند. گاهی دوستان ناباب آسیب‌های فراوانی را برای نوجوان به وجود می‌آورند.

 

دکتر عبدالرحیم اسداللهی عضو هیات علمی گروه ارتقا سلامت دانشکده بهداشت

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 63701
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید