• 1401/10/05

انتخاب دانشجوی نمونه استانی از گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت

دانشجوی دکتری رشته مهندسی بهداشت حرفه ای به عنوان دانشجوی نمونه استانی معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بهداشتی شیراز، دکتر "وحید غریبی" دانشجوی دوره دکتری رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت موفق به کسب عنوان دانشجوی نمونه استانی گردید و در مراسم روز دانشجو، با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی مورد تقدیر قرار گرفت.

گروه مهندسی بحاک  ضمن تبریک این موفقیت به ایشان، اساتید و دانشجویان گروه و دانشکده، توفیق روز افزون کلیه دانشجویان و آتیه سازان میهن اسلامی را از خداوند متعال آرزومند است. لازم به ذکر است که دکتر وحید غریبی به تازگی تحصیلات خود را در مقطع دکتری به پایان رسانده اند.