دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز
برگزاری آخرین ژورنال کلاب های گروه ارتقا سلامت در نیمسال اول 1400-1399
برگزاری آخرین ژورنال کلاب های گروه ارتقا سلامت در نیمسال اول 1400-1399
دکتر "لیلا قهرمانی" مدیر گروه ارتقا سلامت دانشکده از برگزاری آخرین برنامه ژورنال کلاب به صورت مجازی در گروه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر قهرمانی گفت:در این برنامه ژورنال کلاب دو مقاله ارائه گردید که اولین مقاله توسط خانم "زینب صحرائیان" دانشجوی ارشد سلامت سالمندی ورودی 98 با موضوع " انزوای اجتماعی و تنهایی در بین افراد مسن در متن کرونا ویروس: یک چالش جهانی" با راهنمایی "دکتر مسعود کریمی در روز شنبه مورخ 13/10/99 از ساعت 12 لغایت 13 به صورت مجازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر قهرمانی گفت: این مقاله به صورت مروری سیستماتیک نوشته شده است . شیوع کووید 19 تاثیر عمیق و طولانی مدتی بر سلامت و رفاه سالمندان در سطح جهانی خواهد داشت . انزوای اجتماعی و تنهایی جز عوامل خطر هست که پیامدهای سلامت سالمندان را تحت تاثیر قرار می دهد .
دکتر قهرمانی ادامه داد: رویکردهای مختلفی ممکن است به مسائل انزوای اجتماعی به عنوان پیام رسانی سلامت،بسیج منابع اعضای خانواده،شبکه ها و منابع مبتنب بر جامعه،بر روی کاهش انزوای اجتماعی در سالمندان تاثیر می گذارد ./
مدیر گروه ارتقا سلامت دانشکده افزود: همچنین دومین مقاله توسط خانم "دنا مرادی" دانشجوی ارشد آموزش بهداشت ورودی 98 با موضوع " تغییر رفتار عمومی،ادراکات،افسردگی و اضطراب در ارتباط با شیوع کووید 19" با راهنمایی "دکتر لیلا قهرمانی" در روز شنبه مورخ 13/10/99 از ساعت13 لغایت 14 به صورت مجازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر قهرمانی گفت: این ژورنال بر اساس مقاله با عنوان تغییر رفتار عمومی و ادراکات و افسردگی و اضطراب در ارتباط با شیوع کووید 19 تهیه شده که مطالعه کراس سکشنال هست . طی این مطالعه بیش از 40 هزار کیس تایید شده در 10 فوریه در چین گزارش شد. شیوع کووید 19 به مشکل جدی سلامت عمومی دست یافته که اغلب مردم رفتارهای پیشگیرانه و اجتنابی را اتخاذ کردند. مردم از استان هوبئی با تاریخچه تمتس شیوع بالاتری از افسردگی و اضطراب را نشان دادند که نیاز به مداخلات فوری روانشناختی داشتند.
وی در پایان گفت: فراهم کردن اطلاعات کافی و آگاه کردن مردم در مورد شدت بیماری و درک اینکه شیوع با رفتارهای پیشگیرانه قابل کنترل است با کاهش شیوع افسردگی و اضطراب مرتبط است.
پایان خبر/
فریبا برزگری مدیر روابط عمومی دانشکده
نظر دهید