• 1401/12/14

برگزاری برنامه اهدا خون همراه با نمایشگاه "جشنواره مهربانی" در دانشکده بهداشت

اهداء خون تبلور زیبای انسانیت و مهرورزی است که امید به زندگی را در افراد نیازمند حیات میبخشد و سبب التیام روند درمانی آنان میشود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، رییس دانشکده بهداشت با اعلام این متن گفت: با توجه به کاهش ذخایر خون و همچنین نیاز سازمان انتقال خون به پلاکت های خونی، در شرایط کنونی با برنامه ریزی های صورت گرفته برنامه اهداء خون در دانشکده با حضور اتوبوس سازمان انتقال خون بمنظور احیاء ذخایر خونی انجام پذیرفت.

دکتر "ابوالفضل ازدرپور" ادامه داد: این برنامه که به همراه برگزاری نمایشگاه "جشنواره مهربانی" بمناسبت اعیاد شعبانیه و حمایت از کارآفرینهای بهزیستی بود از ساعت 9:30 صبح الی13 ظهر در محل درب بلوار رازی در محوطه دانشکده انجام گرفت با استقبال رضایت بخش از طرف اساتید و پرسنل دانشکده بهداشت روبرو شد.

در پایان از تمامی همکارانی که با حضور خود در این برنامه خداپسندانه شرکت کردند از طرف کارشناس مسئول سازمان انتقال خون تشکر و قدردانی گردید./ف.برزگری