دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز
برگزاری برنامه پخت شله زرد و برپایی موکب به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)
برگزاری برنامه پخت شله زرد و برپایی موکب به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س)
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده های بهداشت و تغذیه، برنامه پخت شله زرد و برپایی موکب را به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) برگزار نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دکتر" حمبد رضا مکرمی" معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده گفت: مراسم پخت شله زرد با همت و همکاری تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های بهداشت و تغذیه به مناسبت ایام شهادت بانوی بزرگوار اسلام و مادر تمام شیعیان حضرت فاطمه (س) در روز یکشنبه مورخ 4/10/1401 در محوطه دانشکده برگزار شد.
دکتر مکرمی ادامه داد: همچنین با همکاری دانشجویان فعال موکبی جهت پذیرایی از دانشجویان، اساتید و کارکنان در محووطه دانشکده برپا گردید.
در ادامه دکتر مکرمی افزود: موکب حضرت فاطمه (س) جهت پذیرایی از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده های بهداشت و تغذیه به مدت دو روز در دانشکده دایر خواهد بود.
نظر دهید