• 1400/09/07

برگزاری برنامه کوهپیمایی در پارک کوهستانی نور بمناسبت هفته بسیج

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده از برگزاری برنامه کوهپیمایی در تپه نور شهدا(پارک کوهستانی نور) بمناسبت هفته بسیج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "محمد حسینی" در این باره گفت: این برنامه فرهنگی- ورزشی که در آذرماه با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و با همکاری معاونت پشتیبانی دانشکده به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج برگزار شد، با زیارت قبور مطهر شهدای گمنام توسط پرسنل، اساتید و دانشجویان همراه بود.

وی افزود: تداوم این برنامه ها که با استقبال بسیار خوبی از طرف پرسنل مواجه گردید از خواسته های شرکت کنندگان بود که در برنامه های اجرایی ماهیانه دانشکده دیده خواهد شد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده اضافه کرد: بدون شک توسعه و اجرای این قبیل برنامه های فرهنگی و ورزشی افزایش چشمگیری در ارتقاء سلامت جسمی و روحی افراد خواهد داشت.

این برنامه با صرف صبحانه در سلف دانشکده به پایان رسید.