• 1400/08/23

برگزاری جلسه دفاع از عنوان خانم حمیده سعیداوی دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت

مدیر گروه ارتقاء سلامت، دکتر "لیلا قهرمانی" از برگزاری دفاع از عنوان پایان نامه  خانم "حمیده سعیداوی" دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر قهرمانی گفت : این جلسه  در زمینه " بررسی تأثیر مداخله آموزشی مبتنی بر الگوی خودکارآمدی بر مدیریت استرس و اضطراب در کارکنان شبکه بهداشت و درمان رامهرمز در پاندمی کووید 19" با  حضور اساتید  و دانشجویان گروه  در روز شنبه مورخ 22/8/1400  از ساعت 8  لغایت9 به صورت حضوری /مجازی برگزار گردید.

دکتر قهرمانی  گفت :هدف انجام مداخله آموزشی در راستای کاهش استرس شغلی کارکنان بهداشت شبکه بهداشت و درمان رامهرمز می باشد. در این مداخله آموزشی تعریفی از سلامت روان ، ابعاد سلامت روان و شیوع اختلالات روان و بعداز آن مباحثی در زمینه استرس و مدیریت آن با روشهای متفاوت به گروه مداخله ارایه می گردد. در این مداخله با معرفی روشهای مقابله با استرس انتطار می رود که خودکارآمدی فرد ارتقا یابد و به تبع آن مدیریت فرد بر استرسهای موجود افزایش یابد.
پایان خبر/
فریبا برزگری مدیر روابط عمومی دانشکده