• 1401/03/25

برگزاری مراسم روز استاد در گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها

12 اردیبهشت ‌ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری است که به نام روز معلم نام‌گذاری شده است.

به همین مناسبت دانشجویان گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها ضمن بزرگداشت خاطره استاد مطهری و گرامیداشت روز معلم، از اعضای محترم هیئت علمی گروه قدردانی نمودند.

در ابتدای این مراسم دکتر "کوروش عزیزی" مدیر محترم گروه، ضمن تبریک روز معلم و تبریک این روز به اساتید گروه و تشکر از حضور کارشناسان و دانشجویان در این مراسم با اشاره به علم آموزی که باید در چهارچوبی نظام مند و همراه با شناخت از زمان حاضر باشد گفت وظیفه مهم اساتید است که امانتدار فرزندان جامعه باشند و بدانند که دانشجویان از اساتید الگو خواهند گرفت. در ادامه، دانشجویان با تقدیم گل و شیرینی از اساتید گروه قدردانی کردند.

این مراسم با حضور اساتید، کارشناسان و دانشجویان بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها در سالن کنفرانس این گروه برگزار گردید.

• کد خبری : 62059