• 1401/12/15

برگزاری مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده بهداشت مراسم کاشت نهال را به مناسبت روز درختکاری در روز دوشنبه مورخ 15/12/1401 با حضور اعضای هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در محوطه سبز دانشکده برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت دکتر "حمید رضا مکرمی" معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده ضمن نشر این خبر گفت: امام صادق(ع) میفرمایند: شش چیز پس از مرگ مومن به وی میرسد: فرزندی که برای او آمرزش خواهی کند و قرآنی که از او بماند(قرائت شود) و نهالی که بکارد، چاهی که حفر کندو صدقه جاریهو سنت و روش پسندیده ای که پس از وی بدان عمل شود. روز هدیه ی درخت به زمین پیر مبارک باد و دست های قلب و روحتان پر از عشق باد.

دکتر مکرمی در ادمه گفت: به رسم یاد بود و گرامیداشت استاد عزیز و گرانقدر دکتر "بهرام ضیغمی" درختی به نام این بزرگوار با حضور اساتید و دانشجویان گروه اپیدمیولوژی کاشته شد.