• 1400/10/08

برگزاری نهمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه اپیدمیولوژی

مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شیراز از برگزاری نهمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "هاله قائم" گفت: در این برنامه ژورنال کلاب مروری بر تکنیک های تصادفی سازی" توسط "رویا صاحبی" دانشجوی دکترای اپیدمیولوژی به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر قائم گفت : در این بحث، تعدادی از روشهای تصادفی سازی  در مطالعات کارآزمایی بالینی شامل تصادفی سازی ساده (پرتاب سکه، تاس انداختن، بر زدن کارتها و جدول اعداد تصادفی)، تصادفی سازی بلوکی و تصادفی سازی طبقه بندی شده معرفی و روش استفاده از آنها و فرمولهای محاسبه به صورت عملی و کاربردی با ذکر مثالهایی توضیح داده شد. در پایان هم یکی از نرم افزارهای مورد استفاده (Random Allocation Software) معرفی و نحوه استفاده از نرم افزار توضیح داده شد و مثالهایی که در روش های تصادفی به صورت دستی ذکر شده بود بار دیگر با استفاده از نرم افزار نشان داده شد.