برگزاری پنجمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه ارتقا سلامت
برگزاری پنجمین برنامه ژورنال کلاب در گروه در نیمسال اول 1400 به صورت مجازی در گروه ارتقا سلامت
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "لیلا قهرمانی" گفت: در این برنامه ژورنال کلاب دو مقاله ارائه گردید. مقاله اول تحت عنوان " دلیریوم در سالمندان مبتلا به کووید 19 مراجعه کننده به بخش اورژانس" توسط "زهراسادات قدمگاهی" دانشجوی ارشد سلامت سالمندی " با راهنمایی دکتر "مسعود کریمی " به صورت حضوری / مجازی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد.
دکتر قهرمانی گفت : این مطالعه یک مطالعه کوهورت چند مرکزی می باشد که برروی افراد سالمند (65 ساله) که به اورژانس مراجعه میکردند و مبتلا به عفونت COVID-19 تشخیص داده بودند، ارزیابی می شدند.دادههای جمعآوریشده دراین مطالعه شامل روش خاص تشخیص COVID-19، ویژگیهای دموگرافیک بیمار، عوامل خطر هذیان قبل از بستری، و نتایج می باشد. یافته این مطالعه نشان می دهد که بیماران مبتلا به کووید-19 که با هذیان، چه به عنوان علامت اصلی و چه به عنوان یکی از علائم و نشانههای ارائهشده، ظاهر میشوند، نتایج بدتری از جمله بستری شدن در بخش مراقبتهای ویژه و مرگ در بیمارستان نسبت به بیماران بدون هذیان دارند.
در ادامه مقاله دوم تحت عنوان " تاثیر آموزش خودمدیریتی دیابت بر دانش، رفتارهای خودمراقبتی و خودکارامدی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در اتیوپی"توسط خانم فطمه رنجبر دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش بهداشت " با راهنمایی دکتر "لیلا قهرمانی " از ساعت 13 لغایت 14 ب برگزار شد.
دکتر قهرمانی درمورد مقاله دوم نیز گفت: این مطالعه یک نوع مطالعه ی کارآزمایی بالینی کنترل شده است که در سال 2019 توسط Hialuو همکارانش در اتیوپی شده است.هدف از انجام این مطالعه،توسعه و اثربخشی یک برنامه آموزشی DSME به رهبری پرستار،برای بهبود دانش،فعالیت های خودمراقبتی و خودکار آمدی بوده است.حجم نمونه در هر کدام از گروه های کنترل و مداخله 120 نفر بوده،طی شش ماه به گروه مداخله، آموزش هایی ارائه گردیده و پس از شش ماه مجدد ارزیابی انجام شده است که در آخر،به این نتیجه رسیدند که پیشرفت قابل توجهی در نمرات دانش و پایبندی غذایی و مراقبت از پا در گروه مداخله ی DSME ایجاد شده است.
نظر دهید