• 1400/09/03

برگزاری کارگاه دو روزه عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیرامون کنه های نرم و سخت

مدیر گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها از برگزاری کارگاه "شناسایی کنه های نرم و سخت (Ticks)، انگل حیوانات اهلی در سطح گونه" توسط دکتر "اسداله حسینی" عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "کوروش عزیزی" در این رابطه گفت: این کارگاه آموزشی، در خصوص شناسایی کنه های مهم پزشکی و دامپزشکی در دو بخش تئوری و عملی با حضور متخصصین، کارشناسان و دانشجویان این رشته در محل آمفی تئاتر دانشکده بهداشت شیراز برگزار شد.

دکتر عزیزی ادامه داد: علاقمندان از سایر دانشگاه های علوم پزشکی نیز بصورت آنلاین در این کارگاه شرکت نمودند. در ادامه ی آموزش، به سوالات شرکت کنندگان به صورت آنلاین پاسخ داده شد .

این برنامه به ابتکار و درخواست انجمن علمی بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریهای شیراز برگزار گردید./فریبا برزگری