• 1400/08/17

برگزاری گردهمایی کارکنان دانشکده بهداشت

گردهمایی کارکنان دانشکده بهداشت در آبانماه در مجتمع ولایت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "حامد فصیحی نیا" معاون پشتیبانی دانشکده در این باره گفت: با هدف افزایش روحیه و ارتقا سلامت جسمی و روحی افراد با تشکیل تیمی از پرسنل جهت اجرای برنامه ریزی و تمرین کار تیمی گردهمایی کارکنان برگزار گردید.

وی افزود:در این برنامه که در قالب بازدید از آرامگاه سعدی و برنامه های تفریحی ورزشی بود، برنامه های ورزشی از قبیل فوتبال، دوچرخه سواری، تنیس روی میز، پیاده روی و داژبال برگزار گردید و علاوه بر آن با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده، برنامه های سرگرمی مانند تست هوش، مسابقه تشخیص چهره و .. همرا بود، با استقبال بی نظیر کارکنان مواجه گردید.

دکتر فصیحی نیا ادامه داد: در این برنامه، جلسه پرسش و پاسخ کارکنان با هدف بررسی مشکلات اداری با حضور هیات رییسه دانشکده نیز برگزار گردید.

در پایان این برنامه با پذیرایی و صرف نهار به پایان رسید.