• 1400/08/16

تالیف کتاب حال و آینده با کرونا توسط جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده

دکتر "هاله قائم" مدیر گروه اپیدمیولوژی از تالیف کتاب "حال و آینده با کرونا" توسط هیات علمی گروه اپیدمیولوژی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر قائم اعلام کرد: کتاب «حال و آینده با کرونا» حاصل تالیف مشترک دکتر "محمد فرارویی" استاد گروه اپیدمیولوژی و دکتر "علی خانی جیحونی" دانشیار گروه بهداشت عمومی می باشد.

این کتاب در دانشکده بهداشت شیراز با همکاری اساتید و دانشجویان این دانشکده در ده فصل تدوین گردیده تا بتواند در جنبه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی همه ی اقشار جامعه راهکارهایی جهت مقابله با بیماری کووید-19 ارائه دهد و بار اجتماعی- اقتصادی و از همه مهمتر روحی-روانی بیماری را تا اندازه ای کاهش دهد.در این کتاب موضوعات مختلفی از جمله اپیدمیولوژی و مراقبت از بیماری کووید-19 ،پیشگیری و کنترل بیماری کووید-19 ،چالش های فرهنگی ناشی از کرونا ،چالش های سلامت عمومی در طول پاندمی کرونا و ... بیان گردیده است.

پایان خبر/

فریبا برزگری مدیر روابط عمومی دانشکده