• 1401/12/02

تقدیر از مدیر گروه سابق گروه بیولوژی و کنترل ناقلین دانشکده بهداشت بابت زحمات و خدمات ایشان در دوره تصدی مدیر گروه

در جلسه ای با حضور ریاست و معاونین و مدیران گروههای دانشکده از زحمات چند ساله استاد گرامی دکتر " کوروش عزیزی" در دوران مسئولیت تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "ابوالفضل اژدرپور" ریاست دانشکده با اعلام این خبر گفت: در این جلسه هر یک از اساتید به زاویه ای از تلاش ها و پیگیری های فراوان دکتر "کوروش عزیزی" در توسعه زیرساخت ها، تجهیزات دستگاهی، انتشار خبرنامه ها و برگزاری کنفرانس ها در دانشکده اشاره کردند و از زحمات وی تقدیر کردند.

دکتر عزیزی در این جلسه گفت: اگر موفقیتی در دوران مدیرگروهی کسب شده است در سایه تلاش و همکاری مجموعه دانشکده بهداشت بوده است و امیدوار است این مسیر موفقیت های دانشکده همچنان ادامه داشته باشد.

در پایان این جلسه لوح تقدیری به پاس گوشه ای از زحمات وی تقدیم شد./ف.برزگری