متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/07/18

حضور اعضای گروه مهندسی بهداشت محیط در سلسه نشست های محیط زیستی

جلسه مدیریت شهری شهرداری با حضور گروه مهندسی بهداشت محیط در سالن فکرت شهرداری برگذار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، در این جلسه که با عنوان سلامت انسان و مدیریت شهری با حضور اساتید دانشگاه شیراز، مسئولین شهرداری، محیط زیست و سایر مسئولان استانی برگذار گردید، دکتر «محمدرضا سمائی» و دکتر «محمد حسینی» اعضای هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط ایراد سخن نمودند.

در این جلسه دکتر حسینی در رابطه با آلودگی هوای شهری به خصوص ذرات معلق و اثرات آن بر سلامتی و زیان های سلامتی و اقتصادی که به جامعه تحمیل می‌شود سخنرانی نمود. در ادامه دکتر سمائی مدیرگروه مهندسی بهداشت محیط نیز در مورد آلودگی های آب و اثرات بیماری آن در شیراز و اقدامات لازم جهت کاهش و مقابله با این خطرات صحبت نمود.

در انتها جلسه با پرسش شرکت کنندگان از سخنران‌ها و پاسخ توسط اساتید به پایان رسید.