• 1401/08/24

نقش آگاهی مراقبین سالمند در خانه های سالمندان

پیری جمعیت در سراسر جهان به ویژه چین مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است. طبق گزارش های جهانی جمعیت سالمندان هر ساله در حال افزایش است و پیش بینی می شود در سال 2050، بیش از %20 جمعیت کره زمین را سالمندان تشکیل دهند. چنین رشدی در پیری جمعیت منجر به افزایش قابل توجه نیاز به مراقبت طولانی مدت خواهد داشت. معمولا افراد مسن تحت تاثیر فرهنگ سنتی ترجیح می دهند با فرزندان خود زندگی کنند و مراقبت از سالمندان به عنوان مسئولیت خانواده در نظر گرفته می شود. در چند سال گذشته، دولت‌ها تلاش زیادی برای حمایت از توسعه صنعت خدمات مراقبت از سالمندان انجام داده و در مراکز نگهداری از سالمندان سرمایه گذاری کرده اند. با این حال این مراکز دچار کمبود کارکنان بهداشتی هستند و یا کارکنان بهداشتی آنها فاقد آموزش هستند. یک  مطالعه در کشور چین با هدف بررسی ادراک مراقبین از آگاهی در سالمندی، عوامل مرتبط با نگرش نسبت به سالمندان و خودکارآمدی نسان داد که بینش هایی را در مورد دانش، نگرش در مورد سالمندان و خودکارآمدی مراقبین در مراکز نگهداری از سالمندان چینی ارائه می دهد و ویژگی های مرتبط و عوامل محیط کار آنها را شناسایی می کند. به طور کلی، مراقبانی که در مراکز نگهداری از سالمندان چینی کار می کنند، از نظر دانش در مورد افزایش سن، نگرش نسبت به سالمندان و خودکارآمدی رتبه ضعیفی دارند. عوامل مرتبط با این ویژگی‌ها عمدتاً شامل جنسیت، سن، سطح تحصیلات، درآمد، سابقه کار، نوع اشتغال، آموزش تعصب، وضعیت سلامت سالمندان، علاقه به کار با سالمندان و رضایت شغلی برآورد گردید.

این مطلب از برگزاری ژورنال کلاب توسط "سیده نجمه حسینی" دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت سالمندی به راهنمایی دکتر "عبدالرحیم اسداللهی"  با عنوان آگاهی، نگرش و خودکارآمدی مراقبین سالمند در خانه های سالمندان تهیه شده است.