• 1401/02/11

پیام تبریک عید سعید فطر از طرف معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت

مقام معظم رهبری:

«ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طیّبه در نفس خویش استفاده کنند».

ماه مبارک رمضان فرصتی گرانقدر بود تا بندگان صالح خدا، روح زنگار گرفته از عادات دنیوی را در چشمه جوشان فیض حضرت حق بشویند و در شب‌های قدر، تسبیح فرشتگان را به گوش جان بشنوند و در سایه دستورات حیات بخش قرآن کریم، از تغافل و دنیازدگی آزاد شوند.

عید سعید فطر، تجلی یک ماه بندگی و اطاعت پروردگار متعال، عید توفیق بر طاعت و عبادت، عید توبه و تهذیب نفس و عید زیبایی های معنوی و خداجویی و خداپرستی است.

در این لحظات شادی و حسرت، خوشا بحال مومنانی که در ماه مبارک رمضان بر کامشان عسل مصفای برکات ذکر الهی چشانیده شد.

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و استجابت دعاها، فرارسیدن این عید نورانی را که به حق عید بازگشت به فطرت زلال الهی و جشن تقوا و بندگی است، به تمامی مسلمین جهان به ویژه ملت عزیز ایران، اساتید، دانشجویان، کارکنان  تبریک و تهنیت عرض نموده؛ از خداوند قادر متعال رستگاری،عزت و کرامت همگان را مسئلت می نماییم.

دکتر محمد حسینی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت