• 1401/02/07
  • - تعداد بازدید: 1905

پیام تبریک مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای در سال 2022

مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار (بحاک) دانشکده بهداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای را به دانشجویان وتلاشگران عرصه سلامت شغلی تبریک گفت.

دکتر "مهدی جهانگیری" اظهار داشت: 28 آوریل (مصادف با 8 اردیبهشت) از سوی سازمان بین المللی کار به عنوان روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای نام گذاری شده است. با توجه به اهمیت مشارکت همگانی در ارتقاء فرهنگ ایمنی و سلامت در محیط کاری، شعار سال 2022 روز جهانی بهداشت حرفه ای "نهادینه سازی فرهنگ مثبت ایمنی و سلامت با همکاری و مشارکت یکدیگر" انتخاب شده است. وجود یک فرهنگ ایمنی و سلامت کار قوی در محیط کار یک حق همگانی در دست یافتن به محیط کاری ایمن و سالم است که می بایست در کلیه سطوح سازمانی مورد توجه قرار گیرد.