• 1401/10/03

پیام تسلیت معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت بمناسبت ایام فاطمیه

بسم الله الرحمن الرحیم

قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم: «إنّ اللّه تعالى یغْضب لغضب فاطمة و یرْضى لرضاها»

«عادت به روضه کرده دلم روضه خوان کجاست؟

صاحب عزای فاطمه، آن بی نشان کجاست؟

قربان اشک روز و شب چشم خسته ات

مولا فدای مادر پهلو شکســــته ات».

ایام فاطمیه، روزهای حزن اهل بیت در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت، حضرت زهرای مرضیه (س) و روزهای غمباری است که شیعیان جهان به یاد برترین بانوی زنان عالم به سوگ می نشینند.

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اکرم (ص) با وجود حیات کوتاه ، الگوی خوبی برای مسلمانان جهان و بلکه تمام بشریت هستند این شخصیت برجسته، اولین مدافع امام عدالت و آزادگی است. حضرت فاطمه (س)، معیار فضایل بود و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید؛ بزرگ بانویی که جنبه های مختلف پارسایی، پاکدامنی و حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را با جلوه ای بی نظیر و ماندگار در تاریخ جهان ثبت کرد. شهادت جانسوز ایشان، آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) و امام زمانمان و ولی امرمسلمین است. فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، بی بی دوعالم را به اساتید و کارکنان و دانشجویان، تسلیت عرض نموده و از خداوند منّان برای ملت اسلامی‌مان، عزت و سربلندی روزافزون و تداوم راه و سیره آن حضرت را خواستارم.
دکتر مکرمی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت

• کد خبری : 71987