• 1401/02/11

پیام معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت بمناسبت روز استاد

«بسم الله الرحمن الرحیم

«اللهمّ اغْفر للْمعلّمین و أطلْ اعْمارهم و بارکْ لهمْ فی کسْبهمْ؛ خدایا! آموزگاران را بیامرز، عمرشان را دراز و کسبشان را با برکت کن». (حضرت محمد (ص)، (تاریخ بغداد، ج 3، ص 64)

روز معلم، فرصتی شایسته است تا با تکریم و تجلیل از مقام والای معلمان و اساتید گرامی ایران سرافراز به عنوان مجاهدان خط مقدم عرصه دانش کشور، در مقابل تلاش های بی بدیل این عزیزان سر تعظیم فرود آوریم.

اساتید محترم دانشگاه علاوه بر تعلیم و تربیت دانشجویان مستعد و متعهد، در حوزه‌های پژوهشی و تلاش برای رساندن کشور به قله‌های علمی در منطقه و جهان نیز فعالیت گسترده ‌ای دارند.

بر خود واجب می دانیم  تلاش ­ها، خدمات و زحمات دلسوزانه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه تقدیر و قدردانی کرده و روز معلم را به همه این عزیزان تبریک و تهنیت عرض نماییم. امیدواریم با همدلی و همراهی در انجام وظایف خطیر معلمی، تربیت آینده­ سازان این مرز و بوم و آبادانی ایران اسلامی بیش از پیش موفق و مؤید باشند.

دکتر محمد حسینی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت