• 1400/09/16

پیام معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت بمناسبت روز دانشجو

« جنبش دانشجوئی در کشور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شده‌ی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است».

(1387/09/24 مقام معظم رهبری)

شانزدهم آذر روز دانشجو، روز علم و آگاهی و آزادگی و حقیقت­ پرستی، روزطلوع اندیشه­ های ناب و نو، روز انسان‏های فرهیخته و بالنده و گسستگی جهل‏ و نابخردی، پاسداشت استقلال کشور و اعتبار و رسالت دانشگاه در حفاظت از منافع ملی و ایستادگی در برابر دخالت بیگانه و استبداد و استکبار است.

دانشجو عظمتی به بزرگی علم در دین مبین اسلام دارد، دانشجو می فهمد و راه را انتخاب می کند 16 آذر سال 1332 نمایانگر روح استکبارستیزی،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی دانشجویان ایران در پرتو اسلام عزیز است.

این روز بیاد آورنده ی خودآگاهی و خودباوری فرزندان غیور و شجاع مردم ایران؛ برای دفاع از ملت و مبارزه با ظلم و ستم است.

ضمن پاسداشت این روز بزرگ و تبریک آن به همه دانشجویان فرهیخته و آگاه سراسر کشور به ویژه دانشجویان دانشکده بهداشت، از خداوند بزرگ تداوم روحیه آزادی خواهی و آرمان گرایی جنبش دانشجویی را خواهانم و سلامتی، بهروزی و تداوم توفیق همه دانشجویان و جامعه دانشگاهی را از درگاه حضرت حق آرزو می نمایم.

دکتر محمد حسینی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت