• 1402/11/18

پیام معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت بمناسبت عید سعید مبعث

«بسم الله الرحمن الرحیم»«یا ایها النبی انّا ارسلناک شاهداً و مبشرّاً و نذیراً و داعیا الی الله باذنه و سراجاً منیراً»

(اى پیامبر ما تو را به عنوان گواه و بشارتگر و هشداردهنده فرستادیم و دعوت‏ کننده به سوى خدا به فرمان او و چراغى تابناک).

آخرین پیامبر خدا، حضرت محمد مصطفی(ص)، رسالت بیدارگری و دعوت به توحید خود را در بیست و هفتم رجب المرجب آغاز نمود.
«مبعث» پیامبر نویدی بر شروع روشنگری، پیشرفت، تولد انسان های آزاد اندیش، پیروزی های حق بر باطل و مظلوم بر ظالم و فراگیر شدن بندگی ذات مقدس باری تعالی بود.روزی که پروردگار یکتا نعمت بعثت را بر آخرین فرستاده خویش، فخر کائنات و گنجینه اسرار الهی ارزانی داشت و آن را وسیله ای برای هدایت انسان از ظلمات و تاریکی به سوی نور و روشنایی قرار داد.
اینجانب فرا رسیدن این عید خجسته را به کارکنان، اساتید و دانشجویان گرامی، تبریک عرض کرده و از درگاه ایزد منان سلامتی، عاقبت به خیری و موفقیت روزافزون را برای همگان مسئلت می نمایم.
دکتر «حمیدرضا مکرمی» معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت