• 1400/09/02

کاراموزی دانشجویان رشته بهداشت عمومی در مرکز مبارزه با بیماری های ریوی

دانشجویان رشته  بهداشت عمومی، پس از حضور در کارگاه آموزشی "آشنایی با نحوه تزریق تست PPD" که در سالن پراتیک گروه بهداشت عمومی برگزار شد، به مدت دو روز در مرکز مبارزه با بیماری های ریوی واقع در مرکز بهداشت شهدای انقلاب، کاراموزی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، کارشناس گروه بهداشت عمومی "مهناز زادانی" با اعلام این خبر گفت: تست مانتو، توبرکولین یا PPD، فراورده ای آنتی ژنیک از باسیل های مرده سل است که به صورت داخل جلدی تزریق می شود. این پاسخ به صورت ضخیم شدن پوست در محل تزریق (اندوراسیون) به وجود می آید و با مقیاس میلی متر اندازه گیری می شود.

او ادامه داد: آزمون توبرکولین مثبت این مطلب را می رساند که فرد قبلا به باسیل سل آلوده شده است. دانشجویان گروه بهداشت عمومی، طی این دو روز پس از آشنایی کلی با بیماری سل، راههای انتقال، پیشگیری، واکسیناسیون و درمان سل، به طور مستقل و تحت نظارت مربی مربوطه، خانم ثریا همتی، تزریق تست PPD را انجام داده و با نحوه خواندن این تست آشنا شدند./فریبا برزگری

پایان خبر