• 1401/07/27
دانشکده بهداشت شیراز

افتخاری دیگر از گروه مهندسی بهداشت محیط

دکتر محمدرضا سمائی از ثبت اختراع توسط اساتید و دانشجویان گروه مهندسی بهداشت محیط خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده  بهداشت، این اختراع توسط "فریبا عباسی"دانشجوی دکتری تخصصی مهندسی بهداشت محیط و دکتر "محمدرضا سمائی" مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط انجام گرفته است و با کمک این اختراع می توان رنگ متیلن بلو که از رنگ های مرسوم در صنایع است را به کمک نور خورشید از فاضلاب حذف نمود.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط در این باره گفت: پوشش دهی شیمیایی کربن فعال با اکسید مس جهت حذف فتوکاتالیستی رنگ متیلن بلو عنوان اختراع صورت گرفته می باشد که به کمک آن می توان رنگ که یکی از آلاینده های محیط آبی می باشد را حذف نمود و گامی موثر در تصفیه آب و فاضلاب برداشت. این اختراع در اداره ثبت اختراعات کشور با کد یکتای 140150340003002556 ثبت گردید./ف.برزگری