• 1400/12/11

افتخار آفرینی دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت افتخار آفرینی کرد.

مدیر گروه مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت در این باره گفت: بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت «هدهد» ویژه دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در 6 بخش آوایی، ادبی، پژوهشی، تیمی، فناوری، معارفی، هنری، در 55 رشته برگزار شد.اختتامیه این جشنواره امسال بصورت مجازی در بهمن ماه 1400 برگزار گردید.

دکتر «مهدی جهانگیری» در ادامه افزود: در اختتامیه این مسابقات نفرات برتر در رشته های مختلف اعلام گردید که از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، "فاطمه سرکاری" دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای در بخش آوایی، رشته ترجمه خوانی موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد.

او گفت: ضمن تبریک به این دانشجوی گرامی، امید درخشش سایر دانشجویان در تمام زمینه ها را داریم./برزگری