• 1403/04/12
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افتخار آفرینی گروه مهندسی بهداشت محیط در پانزدهمین جشنواره علمی و اجرایی بهداشت محیط کشور

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت ،  مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط از کسب مقام توسط دانشجویان  این گروه در پانزدهمین جشنواره علمی و اجرایی بهداشت محیط کشور خبر داد .

دکتر سمائی افزود: مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان پانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط، روز دوشنبه 11 تیرماه در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور اساتید، دانشجویان و کارشناسان بهداشت محیط کشور برگزار گردید. در این جشنواره آقای دکتر "امین محمد پور" دانشجوی دکتری (با استاد راهنمایی آقای دکتر بقاپور و آقای دکتر سمائی) در بخش مقالات مقام دوم را کسب نمودند و آقای دکتر سعید رجبی دانشجوی دکتری این گروه (با استاد راهنمایی دکتر هاشمی و دکتر سمائی) به عنوان پژوهشگر برتر رتبه سوم این جشنواره را کسب نمودند.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط ضمن تبریک به این عزیزان ، موفقیت ایشان را نتیجه تلاش ها و مجاهدت ایشان دانسته و افزایش توانمندی دانشجویان در امور علمی و اجرایی را یکی از اهداف برنامه ریزی شده گروه مهندسی بهداشت محیط عنوان نمودند.