• 1402/12/21
دانشکده بهداشت شیراز

بررسی آلودگی اهداکنندگان خون سازمان انتقال خون و گونه های غالب پشه های کولیسیده

مدیر گروه بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریهای دانشکده از برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد این گروه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر "محمدجعفر مومن باله فرد" اظهار داشت: این جلسه با عنوان" بررسی آلودگی اهداکنندگان خون سازمان انتقال خون و گونه های غالب پشه های کولیسیده مناطق منتخب جنوب استان فارس به آربو ویروس های چیکونگونیا و وست نایل به روش مولکولی در سال 1401" توسط "حدیث باقری" و به راهنمایی "دکتر محسن کلانتری" برگزار گردید.

دکتر مومن باله فرد افزود: آربوویروس‌ها  گروهی از ویروس‌ها هستند که توسط بندپایان منتقل می‌شوند. پشه ها ناقل آربو ویروس های مختلفی هستند که سالیانه باعث ابتلا و مرگ و میر افراد زیادی می شوند. در این مطالعه دو گونه پشه شناسایی و از نظر آلودگی به آربوویروس های وست نایل و چیکونگونیا بررسی شد. همچنین خون اهداکنندگان سازمان انتقال خون هم از نظر وجود این دو آربوویروس بررسی گردید.

این جلسه با حضور اساتید راهنما، مشاور، داوران پایان نامه، کارشناسان و دانشجویان و همچنین خانواده دانشجو در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.