متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1404/08/04
  • - تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز

برگزاری آیین «رویش» جهت دانشجویان نو‌ورود کارشناسی پیوسته

 

 

در راستای استقبال گرم و معنوی از دانشجویان نو‌ورود و تسهیل آشنایی آنان به فضای دانشگاهی، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، آیین «رویش» را برای دانشجویان پذیرفته‌شده در مقطع کارشناسی سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴ برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، این مراسم با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هیات رییسه دانشکده، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان در فضایی صمیمی و پر از انرژی امید و نوید، در سالن آمفی تئاتر برگزار شد. در این آیین، دانشجویان نو‌ورود با فرهنگ و قوانین دانشگاه، ارزش‌های علمی و اخلاقی دانشکده، برنامه‌های حمایتی، آموزشی و فرهنگی پیش‌روی خود آشنا شدند.

 

 

دکتر «محمد حسینی» رئیس دانشکده بهداشت، ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان جدید، به قدمت دیرینه دانشکده در دانشگاه اشاره کرد و آموزش بهداشت را از مهم‌ترین ارکان ارتقای سلامت جامعه معرفی کرد. همچنین دکتر حسینی افزود: آموزش بهداشت نقش کلیدی در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی دارد و تاریخ غنی این دانشکده نشان می‌دهد که دانشجویان ما با پشتوانه علمی و تجربه اساتید خود، می‌توانند تأثیرگذاری واقعی بر سلامت جامعه داشته باشند.

 

 

دکتر «کوروش عزیزی» مشاور عالی رئیس دانشگاه نیز، در سخنانی ضمن تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه، اظهار داشت: 

«ورود به دانشگاه، آغاز فصلی جدید از رشد فکری، اخلاقی و حرفه‌ای است. دانشکده بهداشت، به عنوان یکی از پایگاه‌های مهم تربیت نیروی انسانی در حوزه سلامت، امیدوار است که شما را نه تنها به عنوان متخصص، بلکه به عنوان انسان‌هایی مسئولیت‌پذیر و متعهد پرورش دهد.»

 

 

دکتر «محمدرضا سمائی» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز در این نشست، ورود به دانشگاه را ورود به مرحله‌ای از بلوغ فکری، مسئولیت‌پذیری و شکل‌گیری هویت اجتماعی و حرفه‌ای دانست و تأکید کرد: دانشگاه محیطی است که علاوه بر آموزش علمی، فرصت توسعه مهارت‌های فردی، اجتماعی و حرفه‌ای را فراهم می‌کند و دانشجویان لازم است از این فرصت برای رشد کامل بهره ببرند.

 

 

دکتر «ابوذر سلطانی» معاون آموزشی دانشکده در سخنانی خطاب به دانشجویان نو‌ورود، گفت:

«ورود شما به دانشکده بهداشت، آغاز مسیری است که در آن علاوه بر کسب دانش تخصصی در حوزه سلامت، با ارزش‌های انسانی، اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی نیز آشنا خواهید شد. دانشکده با تمام توان آموزشی و فرهنگی خود، همراه شما در این مسیر خواهد بود.»

 

 

دکتر «عبدالرحیم اسداللهی» معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده نیز در بخشی از مراسم گفت:

«آیین رویش، نمادی از شکوفایی استعدادها و آغاز مسیری پر از یادگیری، مسئولیت‌پذیری و خدمت به جامعه است؛ دانشکده بهداشت با تمام توان همراه شما خواهد بود.»

 

در پایان مراسم، به دانشجویان نو‌ورود، هدایایی به دانشجویان اهدا شد و پس از آن دانشجویان با حضور در غرفه تشکل ها و انجمن های دانشجویی، در فضایی شاد و پرانرژی برای آغاز مسیر جدید تحصیلی قرار گرفتند.

 

  • گروه خبری : اخبار واحدها,آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 136439
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید