• 1402/11/18
دانشکده بهداشت شیراز

برگزاری جشن عید مبعث همزمان با ایام مبارک دهه فجر

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده بهداشت مراسم جشن عید مبعث همزمان با ایام مبارک دهه فجر را در روز چهارشنبه مورخه 18/11/1402 در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا "فرهنگ " مشاور فرهنگی امام جماعت استان فارس، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "حمیدرضا مکرمی" معاون فرهنگی دانشجویی این دانشکده ضمن نشر این خبر گفت: بعثت امید انسان به فردایی روشن است. بعثت، نشانه مهرورزی خدا با خاکیان و باران رحمت بی حد او بر زمینیان است. عید خجسته و فرخنده مبعث رسول اکرم(ص) بر همگان مبارک باد.

دکتر مکرمی گفت: در این مراسم در ادامه ی سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فرهنگ مشاور فرهنگی امام جماعت استان فارس، شعر خوانی دکتر "ابوذر سلطانی" عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت را داشتیم و در پایان، تقدیر از پرسنل نگهبانی به انجام رسید و جهت تقویت روحیه و افزایش شادی و سرزندگی اساتید، کارکنان و دانشجویان کلیپ های طنز و همچنین فیلم سینمایی طنز پخش گردید.