• 1402/11/07
دانشکده بهداشت

برگزاری جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد گروه مهندسی بهداشت محیط

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط، دکتر "محمدرضا سمائی" از دفاع پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط "مصطفی درویشیان" به راهنمایی دکتر "محمد حسینی" با عنوان  "امکان سنجی تولید دستگاه تصفیه زیستی هوای داخل ساختمان جهت حذف ترکیبات آلی فرار با استفاده از فرآیند گیاه پالایی و ارتقای آن با تقویت و تحریک زیستی" خبر داد.

این جلسه با حضور اساتید و دانشجویان گروه مهندسی بهداشت محیط در سالن کنفراس برگزار گردید. دکتر سمائی ضمن تشکر حضور کلیه افراد در این جلسه افزود: توجه به هوای داخل ساختمان بسیار اهمیت دارد چرا که ما انسان ها بیشتر زمان خود را چه در خانه چه هنگام کارکردن در فضای داخل ساختمان می گذرانیم و توجه به کیفیت هوای درون ساختمان بسیار مهم است. از طرفی امروزه  تصفیه هوا با فرآیند های سبز که مصرف انرژی  در آن حداقل باشد مورد توجه بسیاری از کشور­های پیشرفته است. حذف آلاینده های فرار هوا به کمک گیاه پالایی توسط مصطفی درویشیان و تیم راهبری ایشان با راندمان بالایی صورت گرفت و منجر به ثبت اختراع  در این حوزه نیز گردید .