• 1401/04/18

برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان کارشناسی مهندسی بهداشت محیط ورودی 1397

به پایان آمد این دفتر ،حکایت همچنان باقیست.

مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت خبر از برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی 1397 کارشناسی مهندسی بهداشت محیط داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، دکتر "محمد سمائی" در این باره گفت: در این مراسم دانشجویان ورودی 1397 مورد تقدیر قرار گرفتند و لوح یادبودی به مناسبت فارغ التحصیلی به ایشان اهدا گردید.

دکتر سمائی افزود: دوران کارشناسی یکی از خاطره انگیز ترین دوران تحصیلی برای هر فرد می باشد و اما این پایان راه نیست، همانگونه که تعدادی از این دانش آموختگان در آزمون کارشناسی ارشد موفق به کسب رتبه های برتر کشور شدند و امید است که در مقاطع بالاتر شاهد حضور تمامی عزیزان باشیم. دانش آموختگان امروز ما آینده سازان کشور بوده و برای تمامی ایشان آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.

این مراسم با حضور اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار گردید و با اجرای برنامه های متنوع پخش کلیپ، سخنرانی اساتید، پذیرایی و اهداء تندیس در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.