• 1401/08/24

تقدیر و تشکر از کارشناسان کتابخانه دانشکده بهداشت بمناسبت روز کتاب و کتابخوانی

کتاب، دروازه ای به سوی جهان گسترده دانش و معرفت است و ارائه کتاب های خوب، یکی از بهترین ابزارها برای به کمال رساندن انسان هاست و کسی که در این دنیای زیبا به زندگانی می پردازد، نمی تواند با دنیای کتاب بی ارتباط باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، مهندس "علیرضا قاسمی" معاون پشتیبانی دانشکده بهداشت با بیان این جملات، روز کتاب و کتاب خوانی را به اساتید و کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک گفت.

معاون پشتیبانی دانشکده ادامه داد: روز بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است. در این هفته، با اجرای برنامه هایی که به وزش نسیم معرفت از سوی دریای کتاب و معانی ناب به سمت اندیشه همگان می انجامد، می کوشیم تا به تقویت فرهنگ مطالعه و گسترش سطح آگاهی های عمومی مدد رسانیم.

مهندس قاسمی در پایان گفت: با همکاری دانشکده تغذیه و علوم غذایی، به همین مناسبت از کارشناسان زحمت کش این حوزه تقدیر و تشکر گردید ./ف.برزگری