• 1401/09/27

پیام تبریک به دکتر "عباس رضاییان زاده" عضو محترم هیات علمی دانشکده بهداشت

معاون تحقیقات و فناوری دانشکده بهداشت از کسب افتخاری مهم برای دانشکده بهداشت خبر داد.

دکتر "ابوذر سلطانی" با اعلام این خبر گفت: در آیین تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر استان فارس که با حضور دکتر "محمد هادی ایمانیه" استاندار فارس،دکتر «سید وحید حسینی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز،دکتر «مهتاب معمارپور» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر «محمدحسین انباردار» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، معاونان استاندار فارس، روسای دانشگاه ها و مراکز علمی فارس، رئیس بنیاد نخبگان فارس، رئیس پارک علم و فناوری فارس برگزار شد، از دکتر "عباس رضاییان زاده" به عنوان یکی از پژوهشگران برتر استان فارس تقدیر و تشکر به عمل امد.

دکتر سلطانی ادامه داد: این موفقیت را به شما  تبریک عرض می نمایم و این موفقیت ارزشمند علمی و پژوهشی را ارج نهاده و از درگاه ایزد متعال تداوم توفیقات و سربلندی و عزت روزافزون را برای شما آرزومندیم./ف.برزگری