• 1402/01/30

پیام تبریک عید سعید فطر و حلول ماه شوال

« بسم الله الرحمن الرحیم»

خداوند بلند مرتبه را سپاس می گوییم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیر مان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس، دیگر بار، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش دست یابیم. خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه ای از تقوا بر گرفتند و خانه آخرت خویش را آباد ساختند.

عید سعید فطر، هدیه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.
ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های همکاران و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، پیشاپیش حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، اساتید، کارکنان ودانشجویان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.
دکتر "حمیدرضا مکرمی" معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت