• 1401/04/26

پیام تبریک معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت بمناسبت عید سعید غدیر خم

« الْیوْم أکْملْت لکمْ دینکمْ و أتْممْت علیْکمْ نعْمتی و رضیت لکم الإسْلام دینًا  ». (سوره مائده آیه 3)

«امروز دین شما را به حد کمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام کردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم.»

هجدهم ذی الحجه، روز عید غدیر، عیدالله اکبر و مبارک ترین عید مسلمین جهان است.

واقعه غدیر عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت خواهی، سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را تجسم بخشید.

غدیر روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت راه عدالت را بپیماید و با پیوند نبوت و امامت به سرچشمه علم و حکمت الهی دست یابد.

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

فرارسیدن عید بزرگ ولایت، عید سعید غدیر خم و روز اکمال دین و اتمام نعمت الهی بر بندگان را به کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم  تبریک و تهنیت عرض نموده، از خداوند منان مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به  حقیقت، انصاف و شجاعت قرار دهد.

دکتر محمد حسینی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت