• 1400/11/25

آوای خوش لم یزلی می آید

بشنو که سروش وحی حق می گوید

آغوش گشایید، علی می آید»

ماه رجب، ماه نزول رحمت الهی و ماه اجابت دعاست و ایزد منان با حکمت بی منتهای خود، میلاد فرخنده یاور همیشگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، امام علی (ع) را در این ماه عزیز قرار داده تا محبت خود را در این ماه بر عرشیان و فرشیان تمام نماید.

سیزدهم رجب، افزون بر شادمانی میلاد شهریار خردورزی و عدالت، با احترام به ارجمندی مقام پدران و سپاس از مهر گسترده ایشان معطر شده است.

زندگی این امام بزرگوار سرشار از پند و عبرت و درس بندگی و ایثار برای همه ماست و امیدوارم بتوانیم در تمامی مراحل زندگی رفتار، کردار، گفتار و اعمال خود علی گونه باشیم.

میلاد مولای متقیان حضرت علی (ع) و "روز پدر"را به همه پدران و دانشگاهیان تبریک عرض می نماییم.

امید است با استعانت از خداوند منان، جامعه اسلامی ایران ، با تحکیم حکومت عدل الهی، پیروز و سرافراز باشد.

دکتر محمد حسینی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت