• 1402/02/12

پیام تبریک معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده به مناسبت روز استاد

پیام تبریک به مناسبت روز استاد

سالروز شهادت مرد علم و دین، استاد شهید مطهری که به حق، روز معلم نامیده شده است، قرار داریم.در قرآن کریم که کتاب هدایت همه ما می باشد به کرات بزرگی مقام معلم ذکر شده است که چه بزرگ تر از این که در سوره علق "اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم. (علق: 1ـ 5)"فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت، روز استاد و معلم را به همه کارکنان، اساتید و دانشجویان گرامی،تبریک می گوییم و به روان پاک استاد شهید مرتضی مطهری به عنوان استاد و معلم الگو و نمونه همه نسل ها درود می فرستم. امیدمان این است که همه ما بتوانیم در کسوت معلمی، همواره دانشجو باقی بمانیم و برای دانشجویان مان پشتکار و انضباط در کار، پایبندی به اصول، مهربانی و اخلاق نیکو، دلبستگی به تحقیق، تولید، انتقال و ترویج علم را الگو باشیم و آموزش دهیم و اطمینان داشته باشیم که هیچ نقشی ماندنی تر و اثر گذارتر از معلمی نخواهد بود.
دکتر مکرمی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت