• 1403/03/14
دانشکده بهداشت

پیام معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بمناسبت سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی قدس الله نفسه الزکیه

« گل رفت و شمیم خوشش اینجاست هنوز بلبل به هوا ی گل چه شیداست هنوزرفتی ز جهان اگر چه ای روح خدالیکن علم مهر تو بر پاست هنوز».
روز چهاردهم خرداد ماه، روز وداع ملکوتی با انسانی وارسته، عدالت طلب و آزاده بود که ندای رسای مظلوم علیه ظالم در جهان شد و پرچم استقلال، آزادگی و رهایی از استثمار را برافراشته و دیوارهای پوشالی و به ظاهر مستحکم طاغوت و نظام سلطه را به لرزه درآورد و با اعتقاد و ایمانی راسخ که برگرفته از دین مبین اسلام بود، فصلی جدید از بیداری اسلامی و حرکت عظیم عدالت طلبی مردم را در جهان گشود که به حق، نام و یاد ایشان اعجاز و الگویی برای تمام دوران ها میباشد.

در پانزدهم خرداد نیز، یک جنبش ماندگار و البته سرنوشت ساز در تاریخ معاصر ایران اتفاق افتاد؛ روزی که طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی ایران دمیده شد و با رهبری قهرمانانه امام خمینی(ره) جان گرفت.یاد و خاطره شهدای حماسه ۱۵ خردادماه ۴۲ را گرامی می‌داریم؛ بی شک، قیام اثرگذار ۱۵ خردادماه سال ۴۲ که به رهبری امام خمینی (ره) تحقق یافت، زمینه‌ساز وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ شد.

سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی قدس الله نفسه الزکیه و سالروز شهادت شهدای 15 خرداد را بر تمامی دوستداران حق و حقیقت به ویژه دانشجویان ،اساتید و کارکنان تسلیت عرض می‌نماییم.
دکتر "حمیدرضا مکرمی"معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت