• 1403/01/07
دانشکده بهداشت

پیام معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بمناسبت ولادت امام حسن مجتبی

« حسن مجسّم بر زبان پیغمبر خاتم (صلّی الله علیه و آله) که این نام را ایشان بر روی این مولود گذاشتند -و این خیلی با عظمت است، خیلی مهم است که پیغمبر این بزرگوار را، این کودک مبارک را «حسن» بنامند- ان‌شاءالله بر همه‌تان مبارک باشد.» (رهبر معظم انقلاب)

در نیمه ماه مبارک رمضان سال سوم هجری، نور حق جلوه کرد و دومین امام هدایت، پای بر زمین نهاد و آن را متبرک ساخت. از این روست که ماه رمضان معطر شده است از عطر خوش‌ بوی کریم اهل بیت علیهم السلام که هفت ‏سال در دامن پرفیض رسول خدا (ص) از چشمه‏های زلال نبوت بهره برد و وحی الهی، فکر و اندیشه و اعماق جانش را برای ‏بهره دهی به اسلام و مسلمانان آماده ساخت.پیشوای دوم شیعیان، نه تنها از نظر علم، تقوی، زهد و عبادت، مقامی برگزیده و ممتاز داشت، بلکه وجود گرامی آن حضرت آرام بخش دل های دردمند، پناهگاه مستمندان و تهیدستان، و نقطه امید درماندگان بود.

به دلیل ولادت کریم اهل بیت، این روز، جهت تکریم اکرام و تکریم خیرین، قرار داده شده است.

ضمن تبریک روز ملی اکرام و تکریم خیرین، خدمات ارزنده این بزرگوران را ارج نهاده و با آرزوی موفقیت، بهرورزی و سلامتی برای یکایک آن‌ها در جای جای میهن اسلامی، امیدوارم باهمدلی بتوانیم در جهت حل مشکلات مردم و خدمات به اقشار مناطق کمتر برخوردار کشور؛ چشم‌انداز امیدبخشی از توسعه خدمات بشر دوستی نه‌تنها در ایران اسلامی، بلکه در فراسوی مرزها و سراسر جهان را به تصویر بکشیم.
دکتر "حمیدرضا مکرمی" معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده بهداشت